Wie ben ik en wat kan ik voor JOU doen?

Wie ben ik? 
Hallo, ik ben Jolanda Roovers; een levendig mensenmens met ruime ervaring als veelzijdig communicatieprofessional. Vrijheid is mijn grootste goed en drijfveer bij bijna alles wat ik doe. Daarnaast ben ik een reislustig, 'mensschierig' levensgenieter en maak ik graag mensen 'blij'.

Bij het maken van teksten en social mediaberichten gebruik ik mijn grote verbeeldingskracht en talent voor taal. Ik kijk wat bij jou past en je onderneming. Ook weet ik wat online 'werkt' in de diverse social mediakanalen.  

Graag geef ik jou als kleine en bevlogen ondernemer een stuk vrijheid terug met de inzet van mijn talent. Door het maken van jouw (web)teksten en/of advies en uitvoering in online zichtbaarheid. Dan kun jij weer verder met de groei van jouw bedrijf. 

Teksten
Ik verbind je bedrijf met woorden aan jouw klant(en): zowel online als offline. Mijn teksten zijn scherp en zo nodig prikkelend.  Met mijn creativiteit en communicatieachtergrond zet ik je bedrijf, product of dienst nog beter op de kaart. Kortom: mijn pen of advies brengt klanten in beweging. Daarbij blijft het jouw verhaal in woorden die bij jou, je aanbod en je klanten passen.

Online zichtbaarheid
Ook kan ik je helpen met ideeën voor de inzet, uitwerking en afwisseling in berichten voor specifieke social media, geschikt voor jouw aanbod en publiek.